Αρχική

Το Vergos Studios βρίσκεται ελάχιστα μέτρα ανάμεσα από τις δύο παραλίες που βρίσκονται  μέσα στον κοσμοπολίτικο οικισμό της Πάργας. Τα Studios απέχουν μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της κωμόπολης μας όπου μπορεί κανείς να συναντήσει την αγορά της καθώς και τα διάσπαρτα café-bar και εστιατόρια που περιβάλλουν το κέντρο της για την ψυχαγωγία και την διασκέδαση του.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι πέριξ του καταλύματος λειτουργεί ένα  ιδιωτικό και ένα δημοτικό parking, mini market, μανάβικο, αρτοποιείο, καθώς και  οικογενειακές ταβέρνες δίνοντας την δυνατότητα στον επισκέπτη της πλήρους χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για τις ανάγκες της καθημερινότητας του στις διακοπές  του.

Ενώ παράλληλα για όσους παίζουν τένις, ποδόσφαιρο ή γενικώς αθλούνται σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων βρίσκεται το δημοτικό στάδιο της πόλης όπου σε καθημερινή βάση λειτουργεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους του καταλύματος να μην χρειαστεί να μετακινούνται με το  αυτοκίνητο τους για τις καθημερινές τους ανάγκες.

    Το κατάλυμα αποτελείται από 14 Studios τα οποία ξεχωρίζουν για την μοντέρνα επίπλωση τους και την διακόσμηση με θέματα από την αρχαία ελληνιστική εποχή. Σε κάθε studio υπάρχει κουζίνα με ενσωματωμένο ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση, safe box, κλιματισμός καθώς και ανεμιστήρας, φυσικά WC και πιστολάκι στεγνώματος. Κλείνοντας την περιγραφή θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το κάθε studio διαθέτει ανάλογα με την δομή του είτε μπαλκόνι είτε βεράντα.  Στην υπηρεσία σας καθημερινά υπάρχει καθαριότητα καθώς και πλυντήριο ρούχων για τις ανάγκες σας. Στην διάθεση των φιλοξενουμένων επίσης υπάρχει η reception, μια μικρή δανειστική βιβλιοθήκη, πρόσβαση στο internet και τέλος το απολαυστικό αίθριο που δεσπόζει στη μέση του κτιρίου ανάμεσα στα πολύχρωμα λουλούδια του και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του.

the etrance of Pavlos Vergos Studios in Parga Greece

Pavlos vergos studios in Parga's beach external view

Piso Krionery beach

mprosta krioneri beach in Parga and Vergos Studios

Pavlos Vergos studios in Parga

Pavlos Vergos studios in parga the steps to the rooms of apartments in Parga

the reception of pavlos Vergos Studios in Parga greece

two bed rooms of Vergos Studios in Parga Greece. two beds the balcony and TV

two bed room of Pavlos Vergos studios in Parga, the kichen and two beds

twobed room of  Pavlos Vergos Studios in Parga Greece, the bed and TV

tel +30 2684 031617 / +30 2684 0 32797 mob +30 694 5790950
All Rights Reserved.

 

 

created by Dimopoulos Michalis.